Adrenalin program

Először is felrepülünk jó magasra. A magasság a biztonsághoz kell, mert fura dolgokat készülünk művelni a repülővel: nagybedöntésű fordulók, átesések, zuhanóspirál, dugóhúzó – hogy csak az ismertebbeket említsem.

Két dolgot szoktak megkérdezni:

Biztonságos?

Teljesen. Csak olyan manővereket repülünk, amik ezzel a repülőgéppel engedélyezettek, és a kézikönyvében le van írva, hogyan kell végrehajtani őket. Ezeket a mutatványokat rendszeresen oktatom a pilótaképzés során, hogy a tanulók megismerjék a repülőgép határait. A határokat az előírt módon megközelítjük, olyan magasságon és sebességgel, ami garantálja a repülőgép és az utasok biztonságát.

Mi van, ha nem bírom?

Ilyen előfordul: kinek a gyomra, kinek a lelke jelzi, hogy ebből már nem kér többet. Természetesen nem az a cél, hogy bárki rosszul érezze magát, vagy elmenjen a kedve a repüléstől. Ha úgy érzed, hogy neked ennyi elég volt, akkor átváltunk kényelmes sétarepülésbe, és megnézzük a környék nevezetességeit.

Variációk

Ebből a programból van félórás és egyórás, lehet kétszemélyes (1 utas) és négyszemélyes (3 utas) géppel csinálni. Négyszemélyes gép esetén a dugóhúzó kimarad (négy személlyel nem szabad), de megígérhetem, hogy így sem fog unatkozni a csapat.

Névre szóló repülőjegyet erre a programra is készítünk, ami kitűnő lehetőség rokonaid, barátaid, haragosaid tűrőképességének tesztelésére.


//

Keresés a setarepules.info-n

Nálam végzett pilóták